Tala Fou

2021 puipui fa'amau kasa boiler Alamanuia Maketi Ripoti Suesuega

E tusa ai ma le tala lata mai "2021 wall hung gas boiler Industry Market Research Report" na tuufaatasia e Qinger Information, e oʻo mai i le faaiuga o Tesema 2021, o le maketi a Saina o loʻo tautau i luga o le kesi e tusa ma le 27.895 miliona iunite, o le "koale i le kesi" auala. fa'aopoopoga e 11,206 miliona iunite, e tusa ma le 43.1%;Ole aofa'i ole alaleo ole "le koala ile kesi" e 15.879 miliona, e tusa ma le 56.9 pasene.

I le 2021, o le tausaga talu ai mo le faʻatinoina o le faiga faʻavevela mama a Saina "Winter Clean Heating Plan in Northern China (2017-2021)", o le manaoga maketi mo le "koale i le kesi" na pa'ū tele, ma 1.28 miliona iunite i lalo 53.3% tausaga. -i-tausaga.

E taua le taʻua o le 2021, o faʻatauga faʻatauga faʻatau kesi faʻapipiʻi puipui na siʻitia i luga atu o le 11% tausaga i lea tausaga.O auala fa'atau oloa o le "stabilizer" ma le "ballast" o le atina'eina o maketi o alamanuia, ma o lona atina'e mautu ma le gafataulimaina o le fa'amaoniga lea o le soifua maloloina ma le gafataulimaina o atina'e.

tala fou-(2)

Ina ua maeʻa le faʻatinoga i nai tausaga ua tuanaʻi, o le faʻapipiʻiina o le ogaumu faʻapipiʻi puipui i totonu o le "koale i le kesi" eria mo le toeitiiti atoa le afa o le maketi o le ogaumu e tautau ai puipui.O lenei aofaiga e le masalomia o le faavae mautu mo le faasolosolo malie o le "koale i le kesi" maketi suia i Saina.Faatasi ai ma le faatinoga tele o le "koale i le kesi" galuega faatino faasolosolo tapunia, ina ua uma le faagaoioiga o le "koale i le kesi" maketi suia, o le a avea foi ma se itu taua ma autu o le fale kesi o loo tautau alamanuia kesi.

O loʻo faʻamoemoeina i le 2022, o le a sili atu i le 30 miliona iunite le maketi i totonu o le fale, ma o le a oʻo atu le maualuga o maketi i se tulaga fou.

I le aso 22 o Fepuari, na tuʻuina atu ai e le Matagaluega o Tupe se faʻaaliga e uiga i le faʻatulagaina o le faʻalauiloaina o le 2022 mama faʻamafanafanaina galuega faʻamafanafana i le itu i matu o Saina, faʻatulagaina le taʻutinoga o le 2022 mama o le mafanafana o le taumalulu i le itu i matu o Saina.E tusa ai ma le faʻasilasilaga, e tusa ai ma tulaga faʻavae fesoasoani, o le a tuʻuina atu e le tupe tutotonu le faʻaleleia o faʻamafanafanaga faʻaleleia o faʻailoga ma fesoasoani i 'aʻai o loʻo aofia i totonu o le lautele o le lagolago mo le tolu tausaga sosoo, ma o le tulaga faʻaletupe faaletausaga o le 700 miliona yuan mo laumua o le itumalo ma le 300. miliona yuan mo 'a'ai fa'ale-pulega lautele.O 'a'ai fuafuaina e fa'atatau i fa'ata'ita'iga o laumua o itumalo.E tusa ai ma le lautele o fesoasoani, o le circular fai mai o tupe o le a lagolagoina tele aai i le faia o le faamamaina o le faamafanafanaina i auala eseese, e pei o le eletise, kesi, geothermal energy, biomass energy, solar energy, alamanuia otaota vevela ma le tuufaatasia o le vevela ma le malosi. , ma fa'avavevave le fa'asaoina o le malosi o fale o lo'o iai.O le tulaga patino o le suiga e tatau ona fuafuaina tutoatasi e le aai talosaga e tusa ai ma manaoga talafeagai a le Setete mo le mafanafana mama.


Taimi meli: Oke-17-2022